نویسنده = معتمدزادگان، علی
مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 147-168

10.22069/ejfpp.2021.19225.1669

حسام الدین جنت امانی؛ علی معتمدزادگان؛ محمد فارسی؛ حسین یوسفی


اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise)

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 131-142

10.22069/ejfpp.2019.11424.1361

عبدالخالق گل کار؛ علی معتمدزادگان؛ مهدی پورشایگان؛ سارا مقصودی؛ حدیثه باقری


مدل‌سازی و بهینه‌سازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 43-68

10.22069/ejfpp.2017.9219.1266

الهام آل‌حسینی؛ سید‌ مهدی جعفری؛ علی معتمدزادگان؛ علی آل‌حسینی


بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 107-122

10.22069/ejfpp.2017.7218.1148

ثمر صحرایی؛ علی معتمدزادگان؛ وحیده سرابی اقدم


مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی

دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 15-35

وحیده سرابی اقدم؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان؛ لارا ماتیا مرینو